Program
Freestyle - 25.02.2022 08:41

Šípkarský kalendár štartuje v Šamoríne. Sledujte Darts Slovak Open

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: JOJŠport

Štvrtý raz sa slovenská šípkarská elita stretne v Šamoríne, aby si zmerala sily a pobila sa o honor najlepšieho domáceho hráča a zasúťažila si proti špičke z celého sveta. Podujatie sa vracia na scénu po dvojročnej prestávke, pričom po roku 2018 sa mu dostalo pochvaly od viacerých celosvetovo uznávaných osobností tohto športu. Darts Slovak Open drží striebornú kategóriu WDF a pod jednou strechou sa uskutoční aj s ďalšou známou domácou akciou Slovak Masters. V stávke sú pekné finančné prémie aj body do svetového renkingu. 

Návštevu dunajskostredského okresu plánuje niekoľko veľmi známych hráčov. Menovite ide o Deana Winstanleyho, Pera Ľjubičiča, Roxy-James Rodríguez alebo Roman Benecký. Darts Slovak Open je v prvým eventom v kalendári Svetovej šípkarskej federácie a jej tohtoročným vrcholom budú WDF Majstrovstvá sveta 2023 v juhoanglickom Lakeside. O titul najlepšieho Slováka by sa mal preťahovať František Mika, Štefan Hájek, Gabriel Váraljay, Juraj Vindiš a talentovaný Matej Čverha.

Organizátori si vopred na Ministerstve školstva, vedy, výskumu a športu zabezpečili výnimku a záruku možnosti odohrať celý turnaj. My sa vám pohľadom na tento turnaj prihlásime live vo vysielaní JOJ Šport, kde si spoločne budeme môcť vychutnať finálové boje v kategórii juniorov, žien aj mužov.

Sledujte Darts Slovak Open 26. februára od 18:00!
Komentuje Andrej Fuksa.

Tagy: Šípky