Program
Bojové športy - 14.08.2022 10:08

Jeho comeback bol myslený inak. McGregor si zahrá v hollywoodskom filme

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: JOJŠport

Návrat na scénu Conora McGregora je veľmi dlho avizovanou záležitosťou, no športoví priaznivci veria, že je reč o klietke alebo ringu. Ír nateraz prezradil veľkú novinku z prostredia mimo bojových športov a zahrá si v hollywoodskom filme. Pôsobiť by mal po boku Jakea Gyllenhaala, člena známej filmovej rodiny, ktorý dal o sebe najvýraznejšie vedieť v snímkach October Sky alebo v psychologickom trileri Donnie Darko. 34-ročná legenda UFC si tak bude krátiť svoj čas, kým mu zdravotný stav nedovoľuje bojovať. Môže za to nepekná zlomenina nohy z roku 2021. Jeho rola sa týka pripravovaného filmu Road House, ktorý je remakom diela z konca 80. rokov.

Fotografiami na sociálnych sieťach pritom McGregor dáva poznať, že je vo veľmi dobrej forme, pravidelne trénuje a keď príde deň jeho návratu do oktagonu, môže narobiť problémy popredným fighterom ľahkej váhy. Kritici však hovoria, že "pózovanie" mu vždy šlo dobre a momentálne veľmi vyhovuje. Z najaktuálnejších štyroch zápasov prehral až tri a nič nenasvedčuje tomu, že by sa mala výsledková tendencia zlepšiť. Ak by pokračovala, rýchlo by ho to mohlo pripraviť o miesto medzi elitou zmiešaných bojových umení.

Originál filmu Road House je z roku 1989 a hral v ňom napríklad Patrick Swayze. Príbeh je o vyhadzovačovi v nočnom klube a Swayzeho rolu preberie Gyllenhaal. Koho presne stvárni McGregor, zatiaľ známe nie je, ale sľúbenú má hereckú premiéru. Pred piatimi rokmi síce o ňom natočili dokument, no to bola odlišná forma jeho sebaprezentácie. Na hereckú úlohu sa podľa slov jeho manažérky veľmi teší a je nadšený z toho, že prerazí do ďalšej oblasti.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora