Program
Basketbal - 08.07.2023 11:43

Britney Spears mal udrieť ochrankár jednotky draftu NBA

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: JOJŠport/Twitter

Horúcou bulvárnou témou sa stal konflikt speváckej ikony Britney Spearsovej s čerstvou jednotkou draftu NBA Victorom Wembanyamom. Devätnásťročný Francúz, považovaný za generačný talent, je v celom tomto incidente pomerne nevinne. Len dva týždne potom, ako sa upísal San Antoniu Spurs, je oňho obrovský záujem a jeho ochranka má plné ruky práce. K basketbalistovi nikoho nepúšťa, o čom sa vlastnou tvárou presvedčila aj americká speváčka. O traumatický zážitok sa podelila na Twitteri.

Wembanyama sa vybral na večeru do vychytenej reštaurácie v Las Vegas, kde zhodou okolností bola aj Britney Spearsová, ktorá neskrýva svoj veľký záujem o basketbal. "Spoznala som ho a rozhodla som sa ho osloviť a pogratulovať mu k úspechu. Bolo tam veľmi rušno, tak som ho potľapkala po ramene," popísala situáciu. Ochrankár mal reagovať veľmi rázne, až prehnane a speváčke uštedril úder do tváre. Úderom jej mal zničiť okuliare a nechýbalo veľa, aby sa zrútila na zem. Televízia ESPN zisťovala, ako vec videl mladý športovec. Tvrdí, že nevedel, o koho ide ani čo presne sa stalo. Davom ľudí sa v sprievode ochranky predieral do reštaurácie. Cítil, že sa ktosi dotkol jeho ramena a všimol si aj rýchlu reakciu ochrankára. Nezastavil a neobzeral sa však.

"Keď som sa po niekoľkých hodinách dozvedel, že to bola Britney Spearsová, myslel som si, že si robia zo mňa srandu," dodal 226 centimetrov vysoký pivot, narodený na predmestí Paríža. Incident nediskutujú len ľudia na sociálnych sieťach, ale rieši ho aj polícia na speváčkin podnet. Tá fyzické násilie rázne odsudzuje. Jej sebavedomé zamierenie ku ochrankármi obklopenej hviezde mohlo byť trúfalé a ak by šlo na prelome milénií o jej "gorily", vec by možno dopadla podobne. Či je to však správne, je otázkou. Cudzinec, ktorý sa prirúti od chrbta, môže byť hrozbou, no pravdepodobnejšie to je len nadšený fanúšik, ktorý si úder do tváre nezaslúži.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora