Program
Basketbal - 20.02.2022 14:10

NBA All-Star Game 2022 už klope na dvere!

Adrián Tóthezere Autor: Adrián Tóthezere | Zdroj: NBA.com, JOJ Šport

Bude to šou. Exhibičný zápas hviezd najlepšej basketbalovej ligy sveta bude už tradične veľkolepý. V aréne Clevelandu Cavaliers, Rocket Mortgage FieldHouse, si pri príležitosti 75. výročia NBA zmerajú sily Team LeBron a Team Durant. 

Zostavy kapitánov tímov pre All-Star Game 2022
Zdroj: NBA.com

​LeBron James (Los Angeles Lakers) si ako kapitán získal sympatie fanúškov už 18-krát v rade. Po jeho boku sa predstaví aj Stephen Curry, rozohrávač Golden State Warriors, ktorý sa stal pred nedávnom najlepším trojkovým strelcom v histórii celej ligy. Premiéru v tíme kapitána Kevina Duranta (Brooklyn Nets) zažije hviezdny mladík, Ja Morant (Memphis Grizzlies) či krídelník Andrew Wiggins (Golden State Warriors). 

Diváci si už vopred mali možnosť vychutnať súťaž zručností hráčov. Kráľom strelcov za 3 body sa stal Karl-Anthony Towns z Minnesoty, ktorý získal celkovo 29 bodov. Najlepším smečiarom bol zasa Obi Toppin, ktorý si tak napravil chuť po minuloročnej prehre z Anfernee Simonsom a stal sa len tretím hráčom New Yorku Knicks, ktorému sa to podarilo. 

K.-A. Towns si prebral cenu za najlepšieho strelca za 3 body
Zdroj: NBA.com

Obi Toppin ako najlepší smečiar
Zdroj: NBA.com

Na scéne sa objavili aj umelci zo svetového hudobného priemyslu, DJ Khaled, Ludacris, Lil Wayne či Migos. Zápas hviezd, Team LeBron vs. Team Durant, sa odohrá v noci z nedele na pondelok o 02:00 SEČ.  

Adrián Tóthezere

Adrián Tóthezere

Viac článkov od autora
Tagy: basketbal NBA