Program
Americký futbal - 21.03.2021 22:17

Veľká kauza v NFL! Hráč mal obťažovať deväť rôznych žien

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Trojnásobnému obvineniu zo sexuálneho obťažovania čelí quarterback z amerického futbalu Deshaun Watson a v najbližších mesiacoch ho čakajú poriadne opletačky so súdom. Oporu Houstonu Texans ako prvú dostala do problémov so zákonom klubová masérka, ktorá sa odhodlala viac nemlčať a postavila sa proti jeho pretrvávajúcim nevhodným praktikám.

"Počas masáže sa zrazu otočil a nútil ma, aby som sa chopila jeho údu a uspokojila ho. Tlačil na mňa a vyhrážal sa mi, že sa vie ľahko postarať o môj koniec," povedala pre televíznu stanicu ESPN. Podobné prípady mal Watson nakopiť až s deviatimi rôznymi ženami. Len tretina sa však zatiaľ obrátila na súd. Priebeh pritom mal byť veľmi podobný - dotyky proti vôli obete, nátlak a vyhrážanie. Samotný športovec obvinenia odmieta a tvrdí, že ku všetkým ženám sa správa s veľkým rešpektom.

Dvadsaťpäťročný Deshaun Watson patrí medzi kľúčových hráčov Houstonu, ktorý v rokoch 2018 a 2019 spoludotiahol ku dvom divíznym prvenstvám. V play-off však jeho tím stroskotal v prvom respektíve druhom kole. Trikrát už v kariére bol súčasťou zápasu hviezd NFL, no liga ani klub jeho kauzu neberú na ľahkú váhu. Ponúkli maximálnu súčinnosť, ale s médiami až do vyšetrenia o prípade komunikovať nebudú.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora